6 maj 2018
17:00

Forshaga IF syd

Referat: Grums IK vit - Forshaga IF syd

En strålande dag för fotboll på IP även att matchresultatet 1-2 inte var med oss. Vi hade ett ribbskott och en boll inne i Forshagamålet som inte blev mål, men vi ska inte glömma att Forshaga fick en straff som vi räddade. I långa perioder, främst första perioden, tyckte jag vi spelade riktigt bra fotboll där vi hjälpte varandra och passade bollen så att vi kom till flera bra målchanser. Vi tappade spelet lite i mitten av matchen då det blev en del långbollar och Forshaga började hitta sitt spel vilket gör att vi tappar lite positioner på planen. Vi springer och kämpar i matchen och efter att vi släpper in mål nummer 2 så flyttar vi upp spelet för att kvittera och vi skapar några målchanser. Jättebra jobbat allihopa! Resultat: 1-2